Laatste nieuws

Assistentie

De keuze van de juiste partner, de juiste apparatuur, de juiste software enz. is door de complexiteit hiervan niet eenvoudig. Wij kunnen u assisteren om een verantwoorde keuze uit het aanbod te maken.  Ook  onderhoud van automatisering, waarbij de toekomst voorop staat, is een belangrijke taak, die niet uit het oog verloren mag worden. 

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor meer informatie, advies en implementatie van uw systeem!

Advies op maat

Wij zijn een ICT bedrijf voornamelijk gericht op ZZP'ers en het midden-en kleinbedrijf, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Daarnaast leveren en installeren wij hardware (servers, PC's, netwerken enz.) alsmede software. Ook onderhoud en reparatie aan uw hardware behoort tot onze diensten.
Voor individuele klanten werken wij tevens op projectbasis.

Lees meer

Creatieve oplossingen

Wij begrijpen dat u ICT oplossingen wilt, die écht passen binnen uw manier van werken. Het implementeren van die oplossingen moet bovendien vlot en correct gebeuren. Voor al uw ICT vraagstukken kunt u bij ons een op maat gesneden oplossing verwachten. Een oplossing die werkt, uiteraard op basis van uw doelstellingen.

Lees meer

Uitvoering

Het eerste kennismakingsgesprek is bij ICT First altijd gratis en vrijblijvend. Om een beter inzicht te krijgen in het niveau van uw huidige automatisering zal er daarna een diepgaander onderzoek plaatsvinden, eventueel in combinatie met een bezoek aan huis c.q. bedrijf, om precies te kunnen bepalen wat de wensen en-of op te lossen problemen zijn.

Lees meer

Partnerschappen